Waarom Autorijschool Ans

Hoe gaan we het doen ?

Wij zorgen ervoor dat je het rijbewijs haalt en dat je meer dan voldoende basis vaardigheden bezit om straks veilig deel te nemen aan het verkeer. Per leerling zijn wij in staat om voldoende aandacht te geven en zorgvuldigheid in acht te nemen. Als je lest bij Autorijschool ANS kan je je zelf wel eens tegenkomen bij bepaalde situaties in het verkeer. Wij signaleren dan ook een aantal persoonlijke eigenschappen zoals eigenwijs, eigenzinnig, agressief, dominant, onzeker, afwachtend maar ook nieuwsgierig en doortastendheid. Kortom voldoende ingrediënten waar wij wat mee kunnen. Voor de leerlingen die denken “dat doe ik wel even” nodigen wij graag uit om het kunstje te laten zien. De leerlingen die inzien en het zich realiseren dat het in de praktijk anders werkt zijn al een heel eind op de goede weg. Wij helpen je daar graag verder bij.

Over Ans

Jaren lang gewerkt zowel in theaters als in de studio’s, binnen en buitenland met verschillende functies. Van huis uit ben ik een danseres (Scapino dansakademie) afgestudeerd danspedagoge.
Naast dat ik zelf veel op het podium heb gestaan was één van de neven functies coaching en begeleiding van mensen in beeld. Het lesgeven is mij dan ook zeer vertrouwd, ik doe dat met erg veel plezier.
Ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochter en een zoon, die ik naast hun levenslessen uiteraard ook hun rijlessen heb kunnen geven.
Mijn motivatie haal ik uit datgene wat ik kan toevoegen per leerling op het gebied van verantwoord rijden buiten om dat fel begeerde rijbewijs.

Rijles - Autorijschool Ans
Fiat Punto dashboard - Autorijschool Ans
Fiat Punto achterzijde - Autorijschool Ans
Fiat Punto voorzijde - Autorijschool Ans

Ga je bij ons je rijbewijs halen?

Voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wil halen, bieden wij een passend pakket om veilig en voldoende toegerust aan het grote avontuur te beginnen.